top of page
Kumpulan Taetea

Kumpulan Taetea pada masa ini adalah kumpulan teh moden terbesar di China, ibu pejabat kami dikenali sebagai Yunnan Taetea Group Co., Ltd, anak syarikat kami termasuk Kilang Teh Menghai (Menghai Teh Industry Co., Ltd), Pusat Komunikasi Kebudayaan Teh Taetea Antarabangsa Beijing, Kelab Kebudayaan Teh Diraja Beijing dan Dapur Diraja, Institut Taetea, Dongguan Taetea Science and Technology Co., Ltd, dan Bengkel Pertukangan Seramik Yixing, yang membuatkan jenama  TAETEA terkenal di mana-mana.

 

Kumpulan Taetea menubuhkan cawangan di Korea, Malaysia, Taiwan dan Thailand dari tahun 2011 hingga 2016 untuk memudahkan lebih ramai pelanggan untuk melayari laman web kami untuk menerokai dunia teh Pu'er dan Taetea. Pada masa ini, produk Kumpulan Taetea boleh didapati di lebih 2500 kedai-kedai teh dan 2000 pasar raya di seluruh dunia.

 

Sejak penubuhannya, "Dedikasi kepada Kesihatan, Mencipta Harmoni" untuk misi itu, diikuti dengan perlaksanaan "Kerjasama Menang-menang", "Cipta dan Kongsi Nilai," adalah matlamat kami. Kami memberi tumpuan kepada nilai jenama, saluran jualan sebagai dasar kami, untuk menyediakan pengguna dengan produk dan perkhidmatan teh berkualiti tinggi, serta komited untuk menerajui pembangunan industri teh China seterusnya membawanya ke peringkat antarabangsa dan meluaskan lagi budaya teh Cina.

 

<<Kembali

 

 

 

 

 

Layari >

bottom of page