Teh Uncang Pu’er Matang Klasik

(Classic Ripe Pu'er Teabag)

 

Teh Pu’er matang adalah teh berdaun lebar terpilih dari kawasan gunung di Yunnan, China. Teh ini melalui proses penapaian longgokan buatan untuk menentukan kualiti teh matang. Kaedah tradisional untuk menghasilkan teh ini telah dinamakan sebagai “Chinese Intagible Cultural Heritage”. Menggunakan pengeluaran automatik sepenuhnya, di bawah keadaan aseptik, teh kami adalah tulen dan tanpa bahan tambahan. Teh kami pekat dan mengandungi pelbagai polifenols dan vitamin yang diperlukan oleh tubuh.

 

Ciri-ciri teh:

Haruman teh matang yang membawa kemanisan.

Kaya kelembutan perisanya, kemanisan yang lembap dan licin

 

Cadangan menghidang:

Gunakan sepeket teh uncang bersama 350ml air panas ke dalam cawan dan rendam selama 2 minit. Boleh tambah gula atau susu mengikut citarasa masing-masing.

 

Keberkesanan terhadap kesihatan:

Mengurangkan berat badan, melindungi sistem pencernaan, mengurangkan kadar kolesterol yang berbahaya dalam darah, anti-penuan, mencegah kanser, dan mengekalkan keseimbangan pH dalam badan.

 

 

 

 

<Kembali

 

 

 

 

Teh Uncang Pu’er Mentah Klasik

(Classic Raw Pu'er Teabag)

 

Teh Pu’er mentah adalah teh berdaun lebar terpilih dari kawasan gunung di Yunnan, China. Kaedah tradisional untuk menghasilkan teh ini telah dinamakan sebagai “Chinese Intagible Cultural Heritage”. Menggunakan pengeluaran automatik sepenuhnya, di bawah keadaan aseptik, teh kami adalah tulen dan tanpa bahan tambahan. Teh kami pekat dan mengandungi pelbagai jenis polifenols dan vitamin yang diperlukan oleh tubuh.

 

Ciri-ciri teh:

Haruman bunga-bungaan dan buah-buahan yang tinggi

Kemanisan yang boleh mengecurkan air liur lepas rasa pahit hilang

 

Cadangan menghidang:

Gunakan sepeket teh uncang bersama 350ml air panas ke dalam cawan dan rendam selama 2 minit. Boleh tambah gula atau susu mengikut citarasa masing-masing.

 

Keberkesanan terhadap kesihatan:

Mengurangkan berat badan, menyegarkan minda, hipoglisemik, anti-penuaan, dan anti radiasi dan mengekalkan keseimbangan pH dalam badan.

     

© 2015 TAETEA 

  • Wix Facebook page