top of page
Teh Bunga Kekwa

     

Teh Uncang Pu’er Matang Bunga Kekwa

(Chrysanthemum Ripe Pu'er Teabag)

 

Teh ini adalah campuran teh Pu’er matang klasik Taetea dan bunga kekwa. Teh ini diproses menggunakan teknologi pemprosesan Taetea, resipi unik dan teknologi terkini dalam pembuatan teh uncang. Di bawah keadaan steril, teh kami tidak mengandungi bahan tambahan dan setiap kepingan teh kami mampu mengeluarkan polifenols dan vitamin yang diperlukan oleh manusia termasuklah stevioside.

 

Ciri-ciri teh:

Haruman bunga kekwa, rasa manis dan menyegarkan.

 

Cadangan hidangan:

Gunakan sepeket teh uncang bersama 300ml air panas ke dalam cawan dan rendam selama 2 minit. Boleh tambah gula mengikut citarasa masing-masing..

 

Keberkesanan terhadap kesihatan:

Meredakan stres dan radang kulit, meningkatkan daya penglihatan dan ingatan, menurunkan berat badan, melindungi perut dan mengurangkan iritasi, menurunkan kandungan lemak dalam darah, merendahkan paras gula.anti-penuaan, mencegah kanser dan menyeimbangkan pH badan.

 

 

Teh Bunga Ros

Teh Uncang Pu’er Matang Bunga Ros

(Rose Ripe Pu’er Teabag)

 

Teh ini adalah campuran bunga ros Perancis dan teh Pu’er matang klasik Taetea. Teh ini diproses menggunakan teknologi pemprosesan Taetea, resipi unik dan teknologi terkini dalam pembuatan teh uncang. Di bawah keadaan steril, teh kami tidak mengandungi bahan tambahan dan setiap kepingan teh kami mampu mengeluarkan polifenols dan vitamin yang diperlukan oleh manusia termasuklah asid tannic ros.

 

Ciri-ciri teh:

Rasa yang lembut, manis dan kaya dengan rasa dan aroma bunga ros.

 

Cadangan hidangan:

Gunakan sepeket teh uncang bersama 300ml air panas ke dalam cawan dan rendam selama 2 minit. Boleh tambah gula atau susu mengikut citarasa masing-masing.

 

Keberkesanan terhadap kesihatan:

Mengekalkan kecantikan, menambah tenaga dan meningkatkan peredaran darah, menyahtoksin, mengurangkan keresahan, meningkatkan proses penyerapan dan penghadaman lemak, melindungi perut dan mengurangkan iritasi, merendahkan kandungan lemak dalam darah dan menurunkan paras gula, menyeimbangkan pH badan.

 

 

      

Teh Bunga Jasmin

Teh Uncang Pu’er Mentah Bunga Jasmin

(Jasmine Raw Pu‘er Teabag)

 

Teh mentah ini melalui proses penyerapan antara teh Pu’er mentah klasik dengan haruman bunga jasmin premium. Teh ini diproses menggunakan teknologi pemprosesan Taetea, resipi unik dan teknologi terkini dalam pembuatan teh uncang. Di bawah keadaan steril, teh kami tidak mengandungi bahan tambahan dan setiap kepingan teh kami mampu mengeluarkan polifenols dan vitamin yang diperlukan oleh manusia.

 

Ciri-ciri teh:

Haruman sebenar bunga jasmin, rasa yang menyegarkan dan kuat.

 

Cadangan hidangan:

Gunakan sepeket teh uncang bersama 300ml air panas ke dalam cawan dan rendam selama 2 minit. Boleh tambah gula atau susu mengikut citarasa masing-masing.

 

Keberkesanan terhadap kesihatan:

Memperbaiki daya penglihatan; menghilangkan dahaga; anti radang; menurunkan berat badan; menambah tenaga; merendahkan paras gula dalam darah; anti penuaan; anti radiasi dan menyeimbangkan pH badan.

 

 

>Klik untuk Produk Selanjutnya

bottom of page